Consiliere pentru femei

Sunteti controlata, oprimata si santajata emotional? Sunteti o victima a violentei fizice, sexuale sau psihice, amenintata cu casatoria fortata, cu rapirea si trimiterea in strainate sau va este viata in pericol? Sunteti amenintata cu prostitutia fortata sau va este amenintat copilul cu mutilarea genitala? Atunci contactati-ne! (vezi si: Refugiu pentru femei si copiii lor)

Linie telefonica directa la nr.: 06442 9544844, de luni pana vineri intre orele 8 si 12 respectiv 14 si 16.

In afara orelor de mai sus va rugam contactati Polizia la numarul de urgenta 110 sau linia telefonica de ajutor ‚Violenta impotriva femeilor‘ cu nr. :  116 016.

E-Mail: beratung@perlenschatz.info.

Noi lucram impreuna cu o echipa voluntara de traducatori. Daca vorbiti un minimum de limba germana aveti un avantaj si ne puteti scrie in limba germana. Astfel primiti un raspuns mai rapid. 

Drepturile omului se aplica in mod egal atat barbatilor cat si femeilor. Conform constitutiei germane, demnitatea omului este inviolabila. Iar asta se aplica si demnitatii Dumneavoastra (Dvs)! Nimeni nu are dreptul de a va oprima, umili sau a folosi violenta de orice fel impotriva Dvs. sau sa decida in locul Dvs. cu cine si cand sa va casatoriti.

Vezi si: Refugiu pentru femei si copiii lor